24sedum.net

24 седум вести портал

Кинез среде улица во Пекинг пее песни од Тоше Проесkи – овие видеа ќе ви го згреат срцето и ќе ве направат горди (ВИДЕО)

На социјалната мрежа се појави видео на кое се гледа како уличен музичар од Кина го пее хит од македонската музичка ѕвезда Тоше Проески.

„Još uvijek sanjam da smo zajedno“ е песната на Проески која беше испеана од овој музичар.

Дека Тоше остави свој белег говори и ова видео, а нашата најголема македонска музичка икона е познат дури и во Кина. Самиот тој факт е доволен дека Тоше и неговите дела и песни никогаш нема да згаснат.

Изведбата на кинезот е одлична, дури и подобра од очекуваното.

Да не гледате за кого станува збор веројатно би рекле дека ова е некој балканец, а не кинез. Секоја чест дечко!

Погледнете го видеото во продолжение

на линкот ОВДЕ