24sedum.net

24 седум вести портал

KOШАРKAРСКИОТ СВЕТ ЗАВИЕН ВО ЦРНО: Доживеа мозочен удар – Почиna познатиот млад српсkи koшаркар (ФОТО)

Повремениот српски кошаркар Стеван Јеловац почина три недели откако доживеа мозочен удар

Веста за смртта на кошаркарот на АЕК ја шокираше целата спортска јавност, а најтешко ја примија соиграчите на Стеван од репрезентацијата.

Данило Анѓушиќ и Богдан Богдановиќ први се простија од Јеловац преку Инстаграм.

– Да ти е живтоот. Што да кажам, а да не заплаkam. Ангелите нека те чуваат, брат. Почи вaj во мир – напиша Анѓусиќ.

Од друга страна, асот на Атланта Хокс беше пократок.

– Почивај во мир – напиша Богдан.