24sedum.net

24 седум вести портал

Лоба револтирана: Од 4500 до 5000 денари плаќаме парно секој месец, а парно нема!!??

Таа на социјалната мрежа „Твитер“, остро реагира за парно греењето во Скопје, велејќи дека секоја зима парно греењето во Центар е слабо. „Ова е срамота“, пишува Лоба.

Целиот твит на Викторија Лоба, во продолжение:

Од 4500 до 5000 денари плаќаме парно секој месец а парно нема!!?? Се грееме со клима дома, срамота е ова СРАМОТА!!! Секоја зима е слабо парното во центар, додека оваа зима изгледа воопшно нема ни да има. А ако не платиш сметка низ нос ќе ти ги извадат парите со тужби со се