24sedum.net

24 седум вести портал

Неколку pаботи од кои мажите најмногу се сpамат

Мажите секогаш се трудат да бидат најдобри во се што прават и да покажат доминација. Сепак, не секој може да биде совршен и не секој може да ги прави некои работи најдобро. Затоа мажите се трудат да ги скријат тие нивни недостатоци.

Еве неколку работи кои еден маж се срами да ги признае…

Не знае да биде мајстор

Постојат голем број на мажи, а особено во денешно време кои не се толку стручни со алатот.

Кога не знаат да возат

Сите мажи сакаат да се докажуваат дека се добри возачи, но има и од оние кои сеуште не научиле да возат.

Кога се слаби

Секој маж сака да покаже доминација и сила во одредени моменти, а кога ќе се случи некој да е појак од него, тогаш се појавува тоа чуство.

Кога се лоши во кревет

Тоа е најголемиот машки страв. Ако мажот е лош во кревет, тој ќе проба тоа да го сокрие на секој можен начин.