24sedum.net

24 седум вести портал

Ненад Коциќ има решениja, неговата визија е гаранција дека развојот продолжува

Ненад Коциќ има решенија, неговата посветеност и визија се гаранција дека развојот продолжува.

На овие избори излегуваме со решенија што ќе бидат целосно исполнети а СДСМ докажа дека работи на решенија.

Коциќ е човек кој со децении не само како доктор кој помага на сите, туку и активно се вложува да му помогне на својот град.

Гаранција за тоа се неговите проекти во Програмата која е реална, остварлива и развојна. Еден од клучните проекти во Програмата на Коциќ е Велес – Град без отпад со што тој ја потврдува неговата бескомпромисна борба против загадувањето и посветеноста на обезбедување здрава животна средина.

Велес знае што е #Најдоброто, a Најдоброто победува!

Ненад Коциќ е Најдоброто за Велес!

#НајдобротоЗаМојатаОпштина