24sedum.net

24 седум вести портал

НИВНИОТ МОЗОК РАБОТИ 100 НА ЧАС: Астролозите едногласни, овие три знака се најинтелегентни знаци во зодијакот

Проверите дали припаѓате на оваа група.

Астролозите велат дека претставниците на овие хороскопски знаци убедливо се најинтелегентни од останатите во зодјакот. Нивниот мозок никогаш не мируваа а идеите само им се нижат.

Многу лено се снаоѓаат во сите ситуации, а ако наидат на непријатности брзо ќе се извлечат, токму благодарение на својот бистар ум.

Водолија
Припадниците на овој знак се екстремно интелегентни, а тоа се потврдуваат со фактот дека меѓу нив има голем број прославени генијалци. Одлично поминуваат на тестови за интелегенција, имаат талент за поразличен и оригинален пристап кон проблемите и голема концентрација. Колку се поинтелегентни, толку се склони кон емоционална нестабилност.

Близнаци
Припадниците на овој знал се доста бистри, а наспротив другите знаци ги одликува брзината на размислување, како и бистрината со која доаѓаат до решавање на проблемите без претеран напор. Имаат одлична способност за учење и совладување на нови вештини, но тоа им користи само ако се подготвени да се посветат на нешто.

Јарец
Припадници на овој знак поседуваат т.н. практична интелегенција кој ги тера се повеќе во се, па така и во знаење. Имаат завидна меморија која им овозможува да паметат и најбанални работи од кои и немаат секогаш корист, а одлично го применуваат стекнатото знаење и никогаш не го забораваат она што еднаш го совладале.