24sedum.net

24 седум вести портал

Она што ќе го направите денес, ќе се одрази во наредните неколку години: 25 октомври е најмоќниот ден!

Денес, 25 октомври 2022 година е ден на моќна млада месечина – многу е важно како се однесувате денес и што ќе посакате.

Астролозите велат дека денес светот се реконструира, сè што е старо се руши и веќе нема враќање. Сега е најважно да го пронајдете сопствениот став, да бидете јасно, точно да дејствувате и многу е важно целосно да ги исклучите надворешните извори на дистракција, за да ги сочувате јасните мисли и здравјето.

На 25 октомври почнува важна подготвителна фаза. Сè што ќе направите денес, ќе има јасно и моќно влијание во наредните неколку години.

Па затоа, денес мора да бидете особено одговорни, а овој период ќе трае сè до 8 ноември. Важно е да запомните:

– Сè што ќе правите од 25 октомври до 8 ноември, ќе се одрази на вашиот раст и развој.

– Сè што ќе направите за себе, ќе ви помогне да станете уште подобри, поголеми и попаметни.

– Поради тоа, многу е важно да ги одредите вашите вистински намери, цели и листа на желби. Едноставно напишете ја вашата цел и направете ги првите чекори, направете нешто важно во тој правец, размислете и почнете!

– Одбегнувајте озборување, критикување и не си ги валкајте мислите со трачови.

– Не дозволувајте ситуацијата на работа да ве оптовари – гледајте го тоа само како работа, каде што поминувате пола ден, додека дома ве чека вистинскиот живот.

– Со партнерот може да биде бурно – подгответе се за расправии, караници и докажувања. Доколку не саката посериозни проблеми – одбегнувајте конфликти.

Препорака: Денес, па до крајот на помрачувањето што трае до 8 ноември, најдете си некое интересно хоби или цел што ќе ви го окупира вниманието, ќе ве одвлече од лоши мисли, хистерични луѓе, стравови, манипулации и слично…

Само така ќе заштедите енергија, ќе го ослободите сиот свој креативен потенцијал и ќе привлечете убав живот.

Прифатете го предизвикот!
Во периодот од 25 октомври до 8 ноември, обидете се да не критикувате и да не озборувате никого. И запомнете: како што зрачите, така привлекувате.