24sedum.net

24 седум вести портал

Oваа фотографиja предизвиkа многу коментари: Возрасните се налутија, а вистината е слатка

На социјалните мрежи се појави фотографија на две дечиња кои седат на трибините на меч во Германија и пијат нешто што наликува на пиво, а тоа предизвика многу коментари од германската јавност.

Додека корисниците се расправаа како е возможно децата да пијат пиво затоа што се малолетни, конечно пристигна одговор за пијалокот во чашите.

Тоа било сок од јаболка.

Залудно се налутија возрасните мислејќи дека деца пијат пиво. Тие само слатко си уживаат во сокчето гледајќи фудбал.