24sedum.net

24 седум вести портал

Песни на ДНК be like:

Фејсбук статус на Златко Стефковски

 

Песни на ДНК be like:

Панчо:
ЌЕ ТЕ ОТВОРАМ КО ФРИЖИДЕР, ЌЕ ТЕ РОКАМ КАКО МИК ЏЕГЕР, ТИ МИ МЕШАШ ЈА ПИЈАМ ЈЕГЕР
ВЕЧЕРВА ЌЕ ТИ ВЛЕЗАМ КАКО ДА СУМ БАГЕР, НЕ СИ МАЛЕР, ЌЕ ТЕ ФАТАМ КО ЦАГЕР ДВЕ СТРЕЛКИ ЕДНА ВРЗ ДРУГА ИМА ДА ТЕ… ДА ДА ДААААА

Андреј:
Солзи. Месечина. Тага. Вечерва плачам. Срцето мое. Срцето твое. Тагата наша. Среќата твоја. И небото плаче за судбината моја, и боговите липаат во пантеонот на љубовта наша. Часовникот ги брои секундите до крајот. Ќе си пресечам вени ќе бидам поблиску до рајот

Панчо:
ДА ДА ДА ЌЕ ОТВОРАМ ЈАС КАКО ДА СУМ БАГЕР КАКО ДА СУМ БАГЕР КАКО ДА СУМ БАГЕР ДА ДА ДААААА