24sedum.net

24 седум вести портал

Пронајден е младиот Јосиф по кој се трагаше два дена

Младиот Јосиф Попов е пронајден кој два дена беше исчезнат, а неговите најблиски покренаа акција по социјалните мрежи со цел да се олесни потрагата по него.

Оваа вест тукушто ја објави неговата сестра на социјалната мрежа Твитер.

„Јосиф е најден. Thanks на сите што споделивте!!“, пишува во објавата.

Таа се заблагодарува на сите добри луѓе кои помогнале да биде пронајден.