24sedum.net

24 седум вести портал

Сопругата на Апасиев за гласините дека Апасиев имал швалерка: Частам пиво за инфово

Слушам од ботовите на дпмне во “фер” кампањава, Апасиев имал швалерка.

Како знаат кога да ја откријат, таман кога ми е за генералка дома.

Частам пиво, за инфово.