24sedum.net

24 седум вести портал

ТЕА ТАИРОВИЌ СО НАСТАП ВО АМЕРИКА – „ЛЕТАА“ ДОЛАРИ НА СИТЕ СТРАНИ

Кралицата на бакшишот Теа Таировиќ моментално е фолк пејачка која е најбарана на приватни прослави. Какви забави прави таа ги знаат само оние кои биле присутни на нив.

Невидената атмосфера која таа ја прави ја докажуваат и видеоснимките кои таа ги објавува од нејзините настапи. Таировиќ не е најбарана само во регионо туку и по цела Европа, а и преку Атлантикот.

Теа веќе одржа неколку настапи во Њујорк и Сент Луис, од каде се појавија снимки, но и од една приватна прослава за време на која таа „собра“ огромна сума пари, овој пат – долари.

Теа веќе одржа неколку настапи во Њујорк и Сент Луис, од каде се појавија снимки, но и од една приватна прослава за време на која таа „собра“ огромна сума пари, овој пат – долари.