24sedum.net

24 седум вести портал

Трајановсkи до Шилегов: Треба стварно да си очaeн за политички поени за да повлечеш 30 автобуси од возен парк за сликање

Александар Трајановски, советник во Град Скопје, реагираше на објавата на градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, кој на социјалните мрежи се пофали со набавени над 130 комунални возила и автобуси во еден мандат.

Трајановски истакна дека само некој што е очаен за политички поени би повлеков 30 автобуси од возен парк за сликање и за фалба.

„Браво липицанери одличен ПР. Да повлечеш 30 автобуси од возен парк за сликање треба стварно да си очаен за политички поени.

Се во служба на фалбата“, реагира Трајановски