24sedum.net

24 седум вести портал

Урнебесно видео: Талибанците се радуваат во Луна парk, никогаш не виделе нешто вакво

Експресно ја освоија земјата и влегоа во главниот град Кабул каде завладеа масовна хистерија. Сега Талибанците се запазнаваат со забавните делови на градот од западниот свет.