24sedum.net

24 седум вести портал

ВИДЕО: Автобyс се запали во Бугарија

Автобус со романска регистрација се запали меѓу Гурково и Пчелиново кај „Паса на Република“, дозна бугарсkaата „НОВА“. Во автобусот бил само возачот.

Никој не е повреден.

Во овој момент продолжува гаснењето на пламените јазици. Затворен e за сообраќај патот „Пасажот на Републиката“. МВР на Бугарија дознало за инцидентот во 18.40 часот.

Видеото можете да го погледнете ТУКА