24sedum.net

24 седум вести портал

(ВИДЕО) Уkраден cеф со 30.000 евра од бензиска во Аеpодром – Кој ќе ги препознае следува HАГРАДА!

На ден 13 декември украден е сеф со 30.000 евра на бензиска пумпа МАКОИЛ во Аеродром со автомобил vollswagen Bora сива боја.

Кој ќе го препознае следува парична награда.
Инфо. на тел. број 070 262 577; 070 204 706

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ТУКА